Jens Galschiøt

Når man ser Jens Galschiøt´s produktion, får man uundgåeligt en følelse af at være vidne til noget stort, og som tiden går, og livsværket begynder at kunne ses i et større perspektiv, forstår man, at denne kunst rækker langt ud over Danmarks grænser.

Jens Galschiøt er en ener på den internationale og danske kunstscene, og hans kunstneriske aktiviteter har vakt stor opmærksomhed verden rundt.

Hans voldsomme engagement, energi og kunstneriske talent har noget på hjerte, og hans skulpturer og kunstneriske happenings berører alle som er vidne til dem, og hele det kunstneriske værk handler netop om at have noget på hjerte, at have hjertet på rette sted, at synliggøre verdens urimeligheder og tabuer og tvinge beskueren til en aktiv stillingtagen.

Dette er kunst, der ikke er underlagt spidsborgerlige normer, og som tør bevæge sig imod strømmen, som al stor kunst jo handler om. Styrken i værket er, at det ikke havner i en rigid protest, men rummer ægte indignation parret med følelser, æstetik, sensualitet, energi og humor.

Læs mere om Jens Galschiøt på gallerigalschiot.dk

[wpbgallery id=985]