Niels Steen Sørensen

Hvorfor laver jeg det jeg laver?

Fordi jeg kan og fordi jeg ikke kan lade være.. Har levet et eventyrligt liv og er stadig i live.

Rejst i mere end 50 lande, ofte ophold på fra 1 måned til år. Fanget hajer i Nordgrønland, undervist slumbørn i rydning i Junglen i SydIndien, besteget Kilemanjaro , vandret gennem Himalaya, , Andesbjergene, Alperne, Australien, New Zealand, Gennem 19 år ejet og drevet Restaurant på højeste gastronomi med op til 23 ansatte

Jeg betragter mig selv som en eksponent for tiden. Klimaændringerne fylder meget og ligeså ændret adfærd under ny teknologi.

Mine malerier kan vandre i mange retninger og jeg bliver ved, ofte op til et år, til jeg kan mærke at billedet er færdigt – noget skal falde på plads inde i mig før jeg slipper et billede.

Jeg ved ikke altid hvad jeg har gang i, hvor jeg føres hen. Jeg har en ide, en startplan og prøver derefter at have en helt åben, følsom dialog med lærredet .

For mig gælder det om at forfølge alt det jeg finder interessant også indenfor kunstens verden – jeg har kun dette ene liv og vil

gerne udforske alle de aspekter min hjerne har- jeg vil være tro mod mig selv og gøre hvad mit hjerte og min hjerne byder mig.