Marion Ohlerik

Der findes ikke noget bedre end at lytte til en god historie, fortalt af en god fortæller. I en sådan situation anbefaler jeg en hyggelig lænestol, et glas fransk rødvin og meget tid.

Med denne lille introduktion kommer jeg så tæt som mulig til at beskrive mine billeder og det, hvad jeg håber at formiddle til andre. Billederne er et klip – en indefrossen situation i en længere historie eller melodi. Hvis beskueren har tid, en god lånestol og vinen hviler veltempereret i glasset, kan han eller hun  kæde billederne sammen med den historie eller melodi, som går foran og følger efter.

Inspirationskilderne finder jeg igen og igen i den billederige nordiske mytologi, men også i nutidens litteratur og  – frem for alt – i musikkens verden.

Jeg er blev uddannet i grafik og maleri på Muthesiusskolen i Kiel, Tyskland.<br />Senere (1993 –95) tog jeg eksamen som kunstlærer i maleri og plasticering på Rudolf Steiner Seminariet i Kiel. I 1995 kom jeg til Danmark, og efter at være ansat som lærer på Rudolf Steiner Skolen i Århus, arbejder jeg nu som freelance underviser, oversætter og fri kunstner i nærheden af Århus.

Diverse udstillinger på højskoler, virksomheder og gallerier i Tyskland og Danmark.

[wpbgallery id=696]